Lavendel body butter

Lavendel body butter

FORBEREDELSE

20 min.

INDHOLD

240 ml

Lavendel Body Butter

Når de kolde måneder nærmer sig, er det vigtigt at passe ekstra godt på vores hud. Denne hjemmelavede kropssmør, beriget med den naturlige godhed af sheasmør, kokosolie og jojobaolie, og tilsat de beroligende aromaer af lavendel og røgelse, er den perfekte måde at nære og blødgøre din hud. Denne enkle opskrift er nem at lave derhjemme og vil efterlade din hud luksuriøs, mens de naturlige olier dybt fugter og beskytter mod de barske vinterelementer. Forkæl dig selv med dette naturlige, nærende kropssmør og hold din hud strålende og smidig hele vinteren.

Instruktioner

  1. Smelt sheasmør og kokosolie sammen i en bain-marie eller i en varmefast skål over en gryde med kogende vand. Rør af og til, indtil det er helt smeltet og kombineret.
  2. Tag blandingen af ​​varmen og lad den køle af i et par minutter. Tilsæt derefter jojobaolien til blandingen og rør godt rundt.
  3. Stil skålen i køleskabet og lad blandingen køle af, indtil den begynder at sætte sig, men stadig er lidt blød. Dette kan tage 20-45 minutter.
  4. Tag blandingen ud af køleskabet, når den er delvist stivnet. Brug en håndmixer eller en standmixer til at piske blandingen ved høj hastighed i flere minutter, indtil den er let og luftig og minder om flødeskum.
  5. Tilsæt lavendel og røgelse æteriske olier efter at have pisket, og sørg for, at de er godt blandet.
  6. Hæld det piskede kropssmør i en ren, tør beholder med låg. Mason krukker fungerer godt til opbevaring.
  7. Brug en lille mængde kropssmør ved at gnide det mellem dine hænder for at varme det, og påfør det derefter på din krop.

Denne kropssmør vil ikke kun fugte din hud, men også give en beroligende duft, der kan berolige sindet og forbedre humøret. Opbevar det på et køligt, tørt sted. Det piskede bodybutter skal så holde sig i flere måneder.