Anti-Aging Serum met Rozenbottelolie

Anti-aging serum med hybenolie

FORBEREDELSE

10 minutter

INDHOLD

40 ml

Anti-aging serum med hybenolie

Oplev naturens foryngende kraft med dette hjemmelavede anti-aging serum med hybenolie. Denne serum er blevet omhyggeligt formuleret med en blanding af rene, naturlige ingredienser, kendt for deres nærende og hud-reparerende egenskaber. Hybenfrøolie, rig på essentielle fedtsyrer og vitamin A, arbejder harmonisk med fugtgivende jojobaolie for at forbedre din huds elasticitet og reducere ældningstegn. Den tilsatte geranium æteriske olie tager ikke kun aromaen til det næste niveau, men den har også astringerende egenskaber, der hjælper med at opstramme og tone huden. Med et par dråber E-vitaminolie for ekstra antioxidantbeskyttelse er dette serum en kraftfuld eliksir, der vil efterlade din hud strålende med en ungdommelig glød. Nem at tilberede derhjemme, ren og effektiv: Giv din hud den opmærksomhed, den fortjener med dette luksuriøse, hjemmelavede serum.

Instruktioner

  1. Sørg for, at din arbejdsflade og alle materialer er rene og sterile for at undgå kontaminering af dit serum.
  2. Start med forsigtigt at afmåle 30 ml hybenfrøolie med dit målebæger. Hybenolie er rig på essentielle fedtsyrer og vitamin A, som hjælper med at fremme en fast, glat hud.
  3. Tilsæt 10 ml jojobaolie til målebægeret. Jojobaolie er fantastisk til huden, fordi den fugter uden at tilstoppe porerne og regulerer huden.
  4. Brug tragten til at overføre olierne til den mørke glasflaske for at beskytte dem mod lys og oxidation.
  5. Tilsæt nu forsigtigt 5 dråber æterisk geraniumolie til de blandede basisolier. Geraniumolie er kendt for sin evne til at opstramme huden, hvilket kan hjælpe med at reducere forekomsten af ​​rynker.
  6. Tilsæt derefter 5 dråber E-vitaminolie. Vitamin E fungerer som et naturligt konserveringsmiddel for dit serum og giver kraftige antioxidantegenskaber, der hjælper med at beskytte huden mod skader fra frie radikaler.
  7. Luk flasken og ryst den forsigtigt for at blande alle olierne godt.
  8. Mærk flasken med navnet på serumet, datoen det blev lavet og indholdet. Fordi dette er et naturprodukt uden syntetiske konserveringsmidler, anbefales det at bruge det inden for 6 måneder.
  9. Brug serummet om aftenen efter rensning og toning af din hud. Påfør et par dråber på dit ansigt og hals og massér blidt med opadgående bevægelser.

Opbevar dit serum et køligt, mørkt sted for at forlænge dets holdbarhed. Nyd dit hjemmelavede, naturlige anti-aging serum!