Græskarkerneolie ikke kun velsmagende, men også sund

by Kristof Alentijns

Græskarkerneolie til hår og hud

Græskarkerneolie fremmer væksten af ​​negle og hår, dels fordi denne grønne olie er rig på vitaminer E, B2, fibre, zink, magnesium, fosfor, kalium, mangan og kobber. Vitamin B2 bidrager til et godt stofskifte.

Dette grønne guld har et godt forhold mellem omega 6 og 9 fedtsyrer og E-vitamin, en antioxidant.

Det indeholder også aminosyrer, der hjælper med at opbygge kroppens celler og danner et skjold mod bakterier og vira. De er også med til at sikre optimal transport af ilt i hele kroppen.

Prostata- og græskarfrøolie

Græskarkerneolie er fuld af essentielle fedtsyrer, Omega 3 fedtsyrer, Omega 6 fedtsyrer og Omega 9 fedtsyrer.

Dette er vigtige fedtstoffer, som vores krop ikke selv kan lave og skal fås gennem mad. Fedtstofferne er gavnlige for immunsystemet, hormonsystemet og nervesystemet og kan bidrage til bedre blodcirkulation.

Græskarkerneolie indeholder også steroler. Disse kan have en gavnlig effekt på prostata og kan også hjælpe mod irriteret blære og usund lever.

Olien kan være en god støtte til anæmi, som er mere almindelig hos kvinder. På grund af den månedlige cyklus har kvinder hurtigere jernmangel, hvilket kan forårsage anæmi.

Græskarkerneolie indeholder også stoffet Beta sitosterol. Dette stof siges at have en anti-inflammatorisk effekt.

Steierkraft premium græskarkerneolie fra Styria, Østrig

Eksklusiv græskarkerneolie fra det smukke og naturlige Steiermark, Østrig! Vores græskarkerneolie er høstet og fremstillet i Steiermark (Østrig).

Markerne, hvor græskarene vokser, er i et ekstremt rent og naturligt miljø. Efter høst af græskarrene fjernes frøene forsigtigt og vaskes med frisk kildevand og tørres. Bagefter ristes græskarkernerne. Gennem denne proces opløses proteinstrukturerne i kernerne, og olien slipper ud af cellerne. Efter ristningen presses græskarkernerne. Der skal cirka 2-3 kg frø til 1 liter græskarolie.
Denne olie indeholder ingen konserveringsmidler og er ikke raffineret. Så ren natur!

Valgt af Gault Millau som en unik olie, der klarer sig i top 10 år i træk og blev valgt som den bedste 2 af den tyske DLG (German Agricultural Association) i 2011 (guld og sølv til de almindelige og økologiske græskarfrø) olie.

Olien hedder Kürbiskernöl i Østrig.

Hvordan bruges græskarfrøolie?

Tag en dessertske dagligt, eller indtag regelmæssigt græskarkerneolie i kosten, såsom suppe, salater.

Hvor kan du finde græskarfrøolie?

Klik her for at finde vores udvalg af græskarkerneolie!